VAŠE KANCELÁŘ

Pro PŘEHLED o obchodním stavu Vaší skupiny, pro nové registrace a pro modelování odměn atd. stačí KLIKNOUT ZDE.

NOVINKY

arr3VIP kartaNakupujete za katalogové ceny a chcete ušetřit 1/3 ceny?Obratem Vám vystavíme  VIP kartu. Stačí ... arr3KOSMETICKÉ OŠETŘENÍ TianDE !!!S radostí oznamujeme, že jsme zahájili spolupráci s kosmetickým salonem p. Alexandry Hrazdirové... arr3AKTUÁLNÍ INFORMACE NOVINKY JIŽ V PRODEJI: Řada Fucoidanu Řada Phytocode Gel pro intimní hygienu InTop Tělová sůl...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 326,10 Kč (11,92 EUR)
skladem
naše cena 7,00 Kč (0,26 EUR)
skladem

KONTAKTY

Servisní, prodejní a konzultační centrum TianDe
Topolky 23, 61600 Brno
tel: +420 722 966 780
fax: +tel: +420 541 214 587
napište nám

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 385,80 Kč (14,10 EUR)
skladem
naše cena 388,00 Kč (14,19 EUR)
skladem
naše cena 161,00 Kč (5,89 EUR)
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas obchodníku JUDr. Kamilu Topolářovi, IČ 66224055, 61600 Brno, Topolky 1394/25, fyzické osobě zapsané v Živnostenském rejstříku od 13.3.2013 pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.tiandevbrne.cz (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů